Over

Over Waai

Effectieve communicatie is meer dan een goed verhaal. Met die overtuiging zijn wij in 2016 Waai gestart. Toen nog in Noordwijk op een steenworp afstand van het strand. Binnenkort in een statig pand aan de rand van Den Haag op een kleine tien minuten van het Binnenhof. In de afgelopen jaren hebben wij onze klanten onder andere geholpen met het optuigen van een maatschappelijke beweging, richting vinden in een snel veranderde wereld, het voeren van campagnes, het verbinden van stakeholders en het uitdragen van merkwaarden.

Geen lege corporate huls maar een authentieke positionering met beide benen op de grond. Zo ontstaat er focus en kun je klanten en stakeholders aan je binden.

 

Onze klanten komen overal vandaan, van klein tot groot, uit de publieke sector en het bedrijfsleven. Wij zijn resultaatgedreven en leveren van idee tot uitvoer. Verwacht van ons dus geen rapporten die in de la verdwijnen, wollig taalgebruik of luchtkastelen maar een hands-on benadering met concrete uitkomsten. Als hybride tussen strategieconsultant en marketingbureau leveren wij best of both worlds. Sterk op inhoud en strategie, creatief en doelgericht bij de uitvoering.

Waar wij voor staan

Visie

De samenleving verandert. Niet welvaart maar welzijn wordt het nieuwe speerpunt. Voor bedrijven en organisaties betekent dit dat wat je ‘komt brengen’ belangrijker wordt dan wat je ‘komt halen’. Hierom hebben missie-gedreven merken en organisaties de toekomst. Zij kunnen klanten en stakeholders aan zich binden, werknemers motiveren en duurzame waarde creëren voor de samenleving. Een goed geformuleerde missie en een authentiek verhaal zijn daarvoor onontbeerlijk.

Missie

We willen onze expertise en inventiviteit zo goed mogelijk inzetten om onze klanten te helpen hun relevantie te vinden, deze te benoemen en te delen met de rest van de wereld.

Onze kernwaarden

Deze kernwaarden vormen ons kompas. Het zijn geen aspiraties maar de rode draad van alles wat wij doen.

Inventief

Het hart van ons werk en wie wij zijn. Het is de basis van alle betekenisvolle oplossingen.

Concreet

Wij streven naar elegant eenvoudige oplossingen waarmee onze klanten direct aan de slag kunnen.

Grondig

Iedere positionering of campagne is zo goed als de analyse die eraan voorafgaat.

Ongedwongen

Kwaliteit vraagt om een goede samenwerking waarin er sprake is van open communicatie.

Zonder proefrit koop je toch ook geen auto?
Waarom dan wel een bureau?

  • Reserveer 60 minuten met Waai
  • Ontdek de kracht van positioneren
  • Vertrek met een nieuw perspectief
  • Volledig vrijblijvend zonder kosten